Förlossningsberättelsen

Så var det den där förlossningsberättelsen.. ;) haha får aldrig tummen ur och skriver den.. Det är ett heltidsjobb att ta hand om Casper! Hinner fan knappt tvätta, han har sånt närhetsbehov.. Nu ligger han och sussar gott i min famn! Åh, min kärlek till dig är obeskrivlig!!

Hus

Åh, vad fint huset är.. Blir alldeles glad! Idag får jag hämta Emil igen på hans jobb, usch. Hatar detta regniga blaskiga väder.. Idag blir det pannbiff till middag! Riktigt gott.. :) får se om det blir nån berättelse idag, vet inte om jag orkar..

Förlossningsberättelse

Åh, har kollat igenom bilderna från förlossningen och blev riktigt sugen på att göra en förlossningsberättelse! Så imorgon kommer bilder och berättelse.. :) nu ska vi sova, natti!

4040

Åh, lyckligaste mamman på jorden!! 4040g väger Casper nu, 10g ifrån hans födelsevikt! Nu ligger han och sover på mitt bröst och Doris ligger neranför. Längtar efter Emil gör vi också, usch.. Hatar när han jobbar kväll, så himla ensamt. Men jag har ju Casper och Doris.. :) imorgon ska vi på husvisning igen, samma hus som igår men vi är riktigt intresserade så vi ska dit och kolla igen med min mamma.. :)

Landet

I helgen har vi varit på Emils landställe, superskönt. Glömde min iPhone också, så det var riktigt lugnt och skönt. Casper kände av att vi inte var hemma och blev grinig men det lugnade ner sig. Imorgon blir det bvc och vägning. Hoppas hoppas på viktuppgång!! Ikväll ska jag hämta Emil på jobbet.. Blä, men idag var vi på husvisning och huset var sjuukt fint så vi får se vad som händer!

Usch

Kan verkligen inte inse att igår var min sista match på Råsunda. Mycket känslor..

Råsunda

Sorglig dag. Sista matchen på Råsunda. Första och sista matchen på Råsunda för Casper. Många tårar kommer fällas ikväll.

BVC 2

Andra inlägget, texten i det förra försvann. Han har bara gått upp 25g sen i onsdags mammas bebis.. :( usch, stackars Casper..

BVC

Hockey

Andra matchen för bebbe nu, det går bättre och bättre, idag ville han bara äta en liten snabbis! Såå skönt. Innan var vi och åt, jag åt en god pastasallad med kyckling och fetaost. Sen gick vi och handlade lite kläder till Casper. Eftersom han gått ner så mycket kan han inte ha strl 56 längre vilket vi i princip bara har köpt, så nu har det blivit till att köpa strl 50, för 56 är jättestort. Inte skönt med stora kläder ju! Imorgon ska vi till BVC och väga, superkul att se om han gått upp något! Hoppas hoppas, då kan vi äntligen börja med napp så vi slipper stoppa in våra fingrar i munnen på han..

Det var allt jag hade för den här gången men lär nog skriva om vikten imorgon.. :) god natt!

Tungbandet

Vi fick en remiss till öron näsa hals i Vällingby häromdagen och kollade Caspers tungband som var superkort. De trodde det var därför han inte åt ordentligt och gick upp, så de klippte av den. Nu har han gått upp massor och väger 3900g! Snart snart uppe i sin födelsevikt (4050g). Helt underbart. Han är så duktig min lilla prins.

Iförrgår var vi på hockey och kollade Gnaget, Caspers första hockeymatch, 2 veckor gammal, precis som det ska va! Det ska börjas i tid....... ;-)

Igår var vi och tifofixade inför Napoli en stund och sen åkte vi hem och mös till en film. Gud vad jag älskar min fina familj!!!

Gått upp i vikt!

Casper fortsätter gå upp i vikt och jag är så lycklig! Lycklig att han får må bra. Dock kommer han i strl 50 nu, som var för litet när han kom till världen. Men men, det går framåt iallafall. Idag var vi på Gillinge och hälsade på mina gamla arbetskamrater, jättemys. Sen har vi haft BVC på besök, och nu på kvällen även Emma och Martin. Men nu är jag helt färdig, så nu ska jag sova med Casper. Natti!

Jippi!!

Casper har gått upp ungefär hundra gram på bara en dag! Vi fick låna hem en våg från BVC och vi vägde han idag. Hoppas bara att den visar rätt! Det beror ju på hur han ligger på vågen osv, men jag är otroligt glad och stolt över min pojke. Hon på BVC hjälpte mig med tips på amningen och hoppas det fortsätter att fungera. Idag var vi på friends och kollade, vilket jag inte säger något om. Besvikelsen är stor och jag skulle göra allt för att fortsätta stå på mitt älskade Råsunda. Men men..

Fan..

Casper har gått ner i vikt ännu mer.. Åh, gör så ont i mitt hjärta.. Varför kan han inte bara gå upp? Går han ner mer blir det sjukhuset för vår del.. Varför kan han inte bara få må bra och gå upp i vikt?

Du är det vackraste på denna jord, min fina älskling!

Inte mycket att skriva

Har inget att skriva, allt jag gör är att umgås med min fina familj. Idag blir det bvc och kolla vikten eftersom han gått ner så mycket. Håller alla tummar på att han gått upp, iallafall lite..

Casper

Det blev en liten Casper som kikade ut. 4050g och 53cm! En hel vecka blir han idag, mammas stora prins. Är lyckligast i världen och jag har världens finaste familj!

Lyckan i mitt liv

Han har anlänt!

I onsdags, vecka 39+0 kom han! Världens finaste lilla bebis. 4050 gram och 53 cm! En stor och ståtlig herre alltså. Namn vet vi inte än men det kommer väl. Nu ska jag mysa med min fina son. Det är en helt underbar känsla att vara mamma! ❤

RSS 2.0