Arlanda

Idag var vi på Arlanda för att ta emot våra hjältar :) efter det drog vi till mammas jobb och kollade lottningen. Nu är vi precis hemkomna från Vällingby där vi köpte en sjal till mig att ha över klänningen imorgon på bröllopet . Så nu har jag proppat i mig 5 mackor och Emil sover. Vi lär ju åka iväg och hämta Emils kostym ikväll också, men jag skriver lite mer ikväll :)

Europa

AIK SLOG CSKA MOSKVA PÅ BORTAPLAN MED 0-2! (2-1) och jag är så jäääävla nöjd!!!!!!! Helt sjukt, imorgon beger vi oss till Arlanda för att ta emot våra hjältar :D Åååh vilken obeskrivlig känsla!!!

Mamma

Idag har jag haft en heldag med mamma! Vi har varit och handlat bröllopspresent och övningskört massor. Vi mötte Emil i Arlanda också :) lillebubben, så duktig som jobbar och försörjer mig! Men vi har gått och kollat affärer och sen åkte vi hem. Nu ligger jag här med Doris och myser till Celtic - Helsingborg. Jag lägger in bilder på magen imorgon, Emil måste ta bilderna och han jobbar fortfarande :p men vi hörs av imorgon.

Här är en bild på magen när jag ligger ner. Stor börjar han bli därinne :)

Lång dag

Dagen började tidigt idag! 07.30 stod klockan på, för vi skulle på föräldragrupp! :) kändes skönt att ha Emil där också, det är så bra att han jobbar sent ibland. Ser fram emot nästa besök. Efter det gick vi och handlade en ordentlig frukost och gick hem och svullade.. (iaf jag).. Nu väntar jag bara på att Emil ska komma hem så jag kan sova. Sen jag blev gravid har jag fått för mig att jag inte kan sova om jag inte håller om honom..? Men men, imorgon går jag in i vecka 31 så bilder och lite text kommer då! (ska även ut på äventyr med mamma på morgonen, får se hur det går..) :)

Trött

Usch. Är faktiskt riktigt trött på kaggen just nu. Fy, den är i vägen och jag blir anfådd för ingenting. Idag skulle jag tvätta och det hade hamnat strumpor under sängen, och när jag skulle hämta dem höll jag på att dö. Helt jävla slut, var som ett helt träningspass. Idag har jag i princip bara tvättat och diskat, och nu har jag precis ätit och tittar på 16 and pregnant. Får se om man kommer iväg imorgon och handla till lilleman i magen. Har lite saker kvar att köpa som jag behöver, så får se om jag hittar något. Sedan väntar förmodligen Ullared en sväng om man har tur, och om karln min orkar. Men det får vi hoppas! För övrigt är längtan enorm efter lilleman nu och jag kan inte ens i min vildaste fantasi se mig utan magen, men om ungefär 10 veckor är den borta. Lär inte sakna den ett dugg, för nu är jag jävligt trött på att vara tjock och klumpig. Är även trött på att behöva kissa en gång i timmen, på att ha ont i ryggen och ha foglossning, på att äta KONSTANT, på att inte kunna röra mig hur jag vill (speciellt i sängen..). Men några veckor får du stanna där inne lilleman och växa på dig några kilo!
Mamma älskar dig gosegos.
 
Vill ha tillbaka min gamla kropp NU!

Huskoll

Idag började dagen med att bara gosa med finaste Doris! Sen vaknade Emil och vi begav oss till Norrtälje för att gå på husvisning. Efter det åkte Emil och jobbade och jag åkte med mamma och Magnus hem och kollade gais - AIK. Gnaget vann med 0-1, sjukt skönt! Sen övningskörde jag hem och nu ligger jag här. Har sjukt tråkigt och väntar bara på att min fina man ska komma hem.

Här kommer även några bilder, och magbilderna är från igår vecka 29+3.

Ensamt

Usch, igår sov jag i princip hela dagen. Gick till sjukgymnasten vid halv 9, gick hem, somnade om en halvtimme och sen kom pappa på besök. När Emil åkt till jobbet så lade jag mig i soffan och vid 15.00 somnade jag igen. Till min förvåning vaknade jag 19.30 men var fortfarande trött.. Gjorde middag och trodde inte jag skulle kunna somna för natten. Men Emil kom hem vid 23.30 och vi gick och la oss vid 00.00 - jag somnade direkt. Vaknade vid 10.00 imorse. Helt sjukt, händer det något i magen tro? Är det därför jag är helt slut kanske?
Idag var vi och firade Stella som fyller år, åt lite glass och så. Nu har Emil åkt till jobbet och jag undrar vad jag ska göra.. Får se om mamma orkar åka och titta på en bärsele idag! Vet inte riktigt vilken jag ska köpa så jag måste åka och testa några för att se vilken jag tycker är bäst. Vi fick även världens sötaste babysitter av mamma häromdagen! Jusste - i lördags fyllde min fina pojkvän år :) vilket vi firade på fridays! Till min förvåning kommer Emil fram till mig och frågar om jag ville förlova mig med honom! Finaste älsklingen, klart jag vill :) men nä nu ska jag göra lite lunch, så skriver jag mer ikväll!

Vecka 29 (28+2)

Här är bilder från 28+0!

 

 

Full fart

Det är full fart nu, hinner knappt med själv. Övningskör med mamma för fullt. Har precis kommit hem från mormor som fyllde år idag! Nu väntar jag på Emil och ligger och tänker på världens finaste lilla pojke i min mage! Han sover nog nu, har varit lugnt ett tag där inne.. :) kommer upp ett inlägg imorgon med bilder på magen och en liten uppdatering hur jag mår och vad som händer i magen :)

Mina fina luktärter!

Mysigt

Trots att det är sjukt ensamt på kvällarna när Emil jobbar är det ren lycka att vakna med honom vid min sida (utan att klockan är 04.45)..
Vid 10 skulle jag till barnmorskan så det var bara ta den förbannade foglossningen och dra mig dit. Bebis var stor och fin som vanligt och hjärtat pickade på för fullt! Blodtryck och blodsocker var finemang som vanligt och jag fick tid hos en sjukgymnast för att få bort det onda i min rygg och min foglossning, så får vi se hur det fungerar! När jag var klar hos BM så mötte Emil mig för att handla, och sen gick vi hem och åt frukost. Fil med flingor och jordgubbar, det är fan det bästa som finns just nu. Hur ska jag klara mig när jordgubbssäsongen är över?
Jaja - idag är jag bortbjuden på födelsedagsmiddag, och samma sak imorgon. Snacka om att bli bortskämd och slippa göra mat själv. Helt underbart! Nu ska jag och Emil åka förbi mammas jobb och sen så ska vi ut och övningsköra, så antingen skriver jag ikväll när jag kommer hem eller imorgon! :)
 
 
Jag älskar dig lille bebisen!
 

Lycklig!

De första 25 veckorna i min graviditet har jag i princip hela tiden mått PISS psykiskt. Jag har startat de mest idiotiska bråk i både tid och otid och det har verkligen tärt på min och Emils relation. Ibland tycker jag synd om Emil men är otroligt glad att han orkar med mig!

Men just nu, de senaste veckorna har jag mått så sjukt bra. Jag är glad och lycklig och allt fungerar superbra! Så tyvärr lär jag inte blogga såå mycket eftersom jag gärna gör annat när jag mår såhär bra! Bara så ni vet! :)

Vart jag än går

Helt sinnessjukt bra låt!

http://www.youtube.com/watch?v=1TMXA8SIdcM

Ojoj!

Herregud vad bebis lever rövare där inne i hans crib. Frågan är om han utövar muay thai, eller om han bara skakar rumpa där inne.



AIK förlorade mot Poznan (kurwa) men går ändå vidare pga målskillnaden. Fan vad fint. Det firar vi med att sova extra länge imorgon! :) Godnatt

Trött

Hur lyckas man gråta till saker som inte är ett dugg sorgliga? Mannen som talar med hundar t.ex.
Jag grät som om det inte fanns någon morgondag. Herregud säger jag bara! Vad man får stå ut med saker på grund av dig lilleman :) men det är såå värt det. Poznan - Gnaget ikväll, får se hur det går! Förmodligen KICKAR vi deras ASSES (!!) men vi får se. Man vet aldrig..

Doris

Mammas lilla prinsessa är trött efter att ha legat ute på balkongen idag!

Vecka 28 (27+0)

Idag går jag in i vecka 28. Helt sjukt vad tiden går! Vi längtar massor här hemma lilleman! 90 dagar kvar..

Waxholm

Idag for jag och mamma till Vaxholm och åt lunch, helt underbart fint väder var det! Efter det åkte vi till en tygaffär i närheten där vi bor och letade tyg till babynestet mormor ska göra till lilleman. Nu på eftermiddagen gjorde Emil mat och sen åkte vi och köpte en ny kamera. Verkligen behövligt! Vill kunna framkalla ordentliga bilder och spara till framtiden :-) Lilla Doris älskar bebis säng :)

Fullt upp

Åherregud! Har verkligen haft fullt upp i helgen. Men allt har varit supertrevligt! I lördags var vi på wheels och sen Stockholm cruising och igår var jag och mamma och kollade när Gnaget fick pisk. AIK hade ett flertal chanser men sumpade dem tyvärr. Idag skulle jag jobbat men blev ändrade planer, och iom att lilleman i magen inte är den lugnaste så härjar han som aldrig förr inne i magen. Mysigt är det allt, men han kunde gärna få vänta några timmar. Nu ska jag gosa med fina Doris som är riktigt trött och gos sugen. Vi hörs senare idag!

Lech Poznan

Sjuk match!

Sjuk jävla match det blev i kväll. 3-0 till mitt älskade AIK. Underbar stämning från vår sida och massa bengaler från båda sidor. Underbart. Vad ska man säga? Förbannat lycklig är jag nu. Vinst, en underbar pojkvän, en liten man i magen som härjar sönder och underbara vänner. JAG ÄLSKAR MITT LIV!

Mariehamn!

RSS 2.0