38+4

Idag är jag i 38+4, alltså är vi nere på ensiffrigt. Inatt har vi sovit hos mamma och idag ska vi kolla hus :) sen är det även fotboll idag också, mot syrianska. Sammandragningarna blir värre och värre och imorse vaknade jag av dem. Fy vad ont det gör.. Blä. Fast nu vill jag ha ut bebis så de får gärna komma ännu tätare och starkare.
Här kommer lite bilder, magbilderna är från 38+2 :)

Vecka 39

Två ynka veckor kvar. Åh fy vad jag längtar! Imorgon kommer magbilder :) idag har jag sovit i princip hela dagen. Mitt järnvärde är inte det bästa så jag är helt slut. Igår var jag på möte med en doktor ang. Kejsarsnitt. Är vidareskickad till Danderyd så vi får se när jag får möte där. Imorgon ska jag och Emil på förlossningsföreläsning, ska bli kul! :)

Nattaktivitet

Häromnatten ringer Emil och ber mig hämta honom från Solna. Han säger att bussen anländer vid 02.45. Vid den tiden är jag där och väntar och väntar. 03.30 kommer bussjäveln till Råsunda. Fy, inte glad tjej just då. Men vad gör man inte? Imorgon ska jag på möte med en doktor angående kejsarsnitt, så får vi se hur det går och vad han säger.

Här kommer en bild från då innan jag hämtade Emil..
Så otroligt nöjd.


37+4

Herregud vad förvirrad man är. Pinsamt ju! Idag är jag i vecka 37+4 och inget annat. Snart kommer du lilla bebis :) mamma funderar varje dag på vem du är.. Bb väskan är färdigpackad, blöjorna är köpta och nu börjar det verkligen dra ihop sig. Idag åkte Emil till gbg för att se Gnaget piska på Hysén lite. Just nu leder vi med 0-1 och Elfsborg ligger under (!!) med 2-0. Fy fan vad grymt, nu kööör vi! :D det som gör mig lite trött är ju att vid 03.00 ungefär måste jag hämta Emil i Solna, men men, vad gör man inte? :) idag har jag och svärmor och Emils lillebror varit på loppis, svärmor köpte ett par jättesöta hängseljeans och en jättefin body till lilleman :) taaack! Nä nu får ni lite bilder, nu ska jag titta på teen mom!

Magbilderna är från 37+2 :)

37+5

Följ mig på instagram :) väldigt mycket mer aktiv där än här! Har gått in i vecka 37 och på onsdag går jag in i vecka 38 (37+0). Ikväll ska jag ut på prommis med Emma och Hera, nu jävlar ska jag kriga för att sätta igång förlossningen! Här kommer lite bilder från i veckan :) magbilden är från 37+2.

Mycket har hänt

Mycket har hänt sen jag bloggade senast. Vi har köpt ny bil, Doris har kastrerats osv. Igår var vi inne på förlossningen.. Mådde jätteilla, hade förvärkar och ont i magen så efter några timmar sa de på förlossningen att jag behövde komma in. Men allt var bra med både mig och bebis så jag hoppas han stannar någon vecka till eller två :) var även på ullared förra veckan! åh, himmelriket :D så nu är ALLT färdigt till bebis förutom babyskydd men det ska vi nog hitta ett också tillslut :) hm, finns nog inte så mycket mer att säga så jag lägger in lite bilder istället :)

RSS 2.0