Audi

Idag var vi på Audi och provkörde bilen :) får se vad Emil har att säga om den nu när han kommer hem. Sen så har jag och mamma tvättat massor, städat massor och ätit gott. Underbart :) lilleman gör större och större rörelser där inne och nu börjar det göra ONT! Men men, bara att stå ut :) nästa vecka ska jag och mamma åka till Ullared, jag är fett taggad :D Bring it on!! Nä, nu ska jag lägga mig och kolla X factor sen blir det fan bingen! Godnatt :)

33+1 (lite sent, nu 33+4)

Åh vad tiden går fort! Nu efter 5 dagar på p-piller är Doris sig själv igen. Skönt.. :)

Här kommer bilder i 33+1, lilleman har börjat vandra neråt med huvudet så det är skönt. Men enligt bm ligger han otroligt högt upp, vilket gör att jag får denna halsbränna från helvetet. Han ligger även lite över kurvan, mammas tjockis! :)

Doris

Nu ligger jag här med en liten Doris som är helt slut, hon löper och skriker hela dagarna.. :( mammas prinsessa! Nu har hon fått p-piller inför kastreringen så får vi se om hon lugnar ner sig.. ❤ usch det skär i mitt hjärta att höra henne skrika såhär.. :( ja ja här kommer bilder från helgen :)

Tillsist!

Jaaaaa!! Nu jävlar!

Yes!!!

Halva avklarat, nu jävlar är det nära!! :D

Köra

Snart bär det av för en körlektion :) får se hur det går. Skriver sen :)

Måndag

Igår övningskörde jag med mamma och sov över hos mormor! Idag hade jag körlektion, gick superbra faktiskt och jag är nöjd. Nu är jag hemma och har precis ätit, och nu ska jag plugga lite i körboken. Längtar efter Emil också :( imorgon ska jag också köra, så får hoppas att det går bra imorgon också :)

Lång dag

Idag var en lång dag. Emil var ledig idag så vid 13.30 åkte vi och kollade på en ny bil på mammas jobb! :) sen åkte vi till Vällingby och kollade saker till lilleman.. Blev lite kläder. Sen åkte vi hem och kollade hunger games. Väldigt konstig film enligt mig men men :) i onsdags gick jag in i vecka 32 så här kommer lite bilder. Snacka om att jag är redo att spricka!!! Fy, nu får du snart komma hjärtat!

Oj då

Hmm nästan en vecka sen jag uppdaterade. Sjukt vad tiden går fort!! Vart inga bilder i vecka 31 men igår gick jag in i vecka 32 och idag SKA Emil ta bilder på lilla stora magen. I lördags var vi på ett helt underbart bröllop :) grattis Anna och Robert! I söndags var det fotboll och det blev vinst mot Helsingborg :) underbart! Förutom det har det inte hänt så mycket, Övningskör massor med mamma typ :) snart är man redo!

Nu kommer en bildbomb från denna vecka så kommer magbilder upp ikväll eller imorgon :)

RSS 2.0