<3

SÅ lycklig!

Love

Love actually nu! Bästa julfilmen hihi. Nu längtar jag efter min fina pojkvän <3 hoppas han kommer hem snart! Nu är jag redo för långledigt med min fina familj!

Träning

Idag har vi tränat nacken massor så nu är Casper helt färdig och ligger och sover bredvid mig. Han klarade av att ligga i sin säng iaf 10 min! :) får försöka lite varje dag så han vänjer sig, han blir så himla arg så fort jag lägger ner honom!

Idag kom de sista julklapparna så nu är allt färdigt! Super skönt faktiskt.

Emil är och jobbar, idag är sista jobbdagen sen har han långledigt med oss ❤ ! Underbart. Idag hann jag med och slå in julklapparna också plus tvätta under tiden Casper sov i sin säng, high five till mig själv!

Men nu ligger vi i sängen och gosar, kanske ska sova en snabbis, Casper har varit vaken hela natten.. Usch :( inte van vid det..

Natti natti

4780g!

Igår var vi på läkarbesök! Han har gått upp till 4780g, mammas stora kille! Allt var bra och han fick 10 av 10 poäng, hihi. Nu ligger jag, Doris och Casper och myser under täcket till one tree Hill. Emil jobbar och kommer inte hem förräns ikväll :(

Igår var vi på luciatåg, Emils lillebror var tomte. Efter det blev det fika och sen åkte vi hem till min mamma och åt mat och kollade hockeyn. AIK vann på SD! :) viktigt som fan.

Idag gjorde jag naglarna, jättefina blev de :)

Nu har jag inte så mycket mer att skriva men jag skriver snart igen :)

Inlägg från i söndags som ej kom upp

Mammas stora kille! Gått upp 200g och växt 2cm sen senast för en vecka sen :) idag har vi varit hos Emils familj hela dagen, mys! Nu slutar Emil och ska komma och hämta oss, Medans han är på väg hem kollar vi vem kan slå Filip och Fredrik :D.. På tisdag ska vi på 2 månaders besök, mammas stora kille! :)

Igår var vi på två julbord, första var på godthem, andra på Vaxholms hotellet :) jättemysigt och blev riktig mätt, Casper skötte sig grymt, sov genom hela första julbordet och var riktigt glad på andra. Så skönt.. :):)

BVC

BVC dags imorgon! Hoppas på viktuppgång återigen! :D

Doris

Igår lämnade vi Doris hos min mamma i hopp om att hon skulle kunna bo där där hon får gå ut och så. Men det fungerade inte med hennes katter så idag fick vi hämta henne. Nu ligger Doris och gosar på fönsterbrädan över elementet, bebis ammar och jag kollar scrubs. Emil ska jobba över idag så det blir en ensam kväll i kväll. Tur att jag har Doris och bebis! Snart är det julafton också, sååå mysigt :) längtar massor!

Blogg

Blogg.se appen har inte funkat för mig alls så det har blivit ett litet uppehåll. Idag var vi och kollade Emils bil för motorlampan lös men det var inget fel :) igår blev det hockey för mig och Casper :) AIK förlorade dock, men skönt att komma ut bland folk :) har inte så mycket mer att skriva så jag återkommer :D

Snöstorm

Idag är det snöstorm! Så himla fint :) (för mig som inte behöver gå ut) :) .. Ikväll planerar jag att äta falukorv, får se om lilleman låter mig äta ikväll.. ;) tveksamt! Idag började vi efter mycket om och men med napp och han tyckte om den massor på första försöket! Hade köpt massa olika nappar för jag hade hört att de oftast inte är nöjda med vissa nappar men han tog första bästa. Var orolig att han inte skulle säga till när han var hungrig men det gör han :) .. Hm, vad händer mer idag då? Får se om jag får lite friare händer nu när vi börjat med nappen, får se om han blir mer nöjd :) hoppas hoppas!!

Jaa!

Åh jaaaa!! Lilleman väger nu 4330! Härligt att se att han mår så bra å går upp som han ska :) lycka!! Nu är vi på Gnaget, men Casper blidde hungrig så nu ammar jag honom. Jäkla unge och bli hungrig mitt i matchen.. :) men men!

Förlossningsberättelsen!

Här kommer den! Casper sussar gott innan hockeyn så nu passar jag på! :)

Vill bara säga att jag hade världens bästa förlossning på Danderyd och jag är hur nöjd som helst!

08.00:
Slemproppen gick och jag började få ganska oregelbundna värkar.

11.30:
Ringer in till förlossningen för rådgivning, blir bedd att ta en dusch.

14.20:
Ringer igen och har regelbundna och täta värkar. Hade riktigt ont och undrade hur fan jag skulle klara det här, men blir välkomnad in till förlossningen.

15.35:
Kommer in till förlossningen med mamma, är öppen 4 cm men värkarna har blivit oregelbundna igen och blir bedd att ta en promenad, innan de skriver in mig. Värkarna blev starkare och starkare och nu hade jag riktigt ont.

18.45:
Blir inskriven och det går hyffsat bra att hantera värkarna.

19.25:
Lägger mig i ett bad, guuud vad skönt det var.

19.55:
Vattnet går och värkarna blir nu helt olidliga och nu börjar jag använda lustgasen.

20.50:
Kräks och skriker att jag hatar den där jävla helvetes lustgasen.. (Jag som var skitnöjd med den innan spyan..) (Emellan allt skrik och skäll så ber jag även om Epiduralen, eller jag ber inte, "JAG SKA HA" :))

21.15
Jag får epiduralen.

21.25
ÄR I HIMLEN! bästa som hänt mig. Men känner även världens tryck neråt och ber om ursäkt till alla som är i rummet att de kommer få se mig bajsa på mig.

21.50:
Krystvärkarna börjar, undrar om det inte blir värre än såhär? Känns ju som att man ska bajsa bara..?

21.58 kom våran fina pojke på 4050g och 53cm!

Idag har vi varit på husvisning igen, men i bergshamra denna gång. Riktigt fint var det huset också, haha.. :) nu ligger jag och Casper och kollar tv, vi väntar på julkalendern! Missade gårdagens avsnitt men det är nog lugnt! Igår var vi på middag hos mamma med mormor och morfar :) vi åt fläskfilé och potatisgratäng, sjukt gott! Idag jobbar Emil också, usch.. :( riktigt ensamt utan honom! Längtar till tisdag då vi ska väga lillskrutten, är så himla spänd! :D

Jag skriver mer ikväll eller imorgon :)

RSS 2.0